Trg Zorana Đinđića (Prizemlje Bele zgrade), 22300 Stara Pazova
Zvanična internet prezentacija udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Fruška Gora - Srem
Telefon:
+ 381 22 315-134
Email:
upikfg@hotmail.com

21-12-2018 Stara Pazova

21-12-2018 Stara Pazova

Završena liga OSI u Streljaštvu

Angelina Josić ponovo šampionka. Udruženje paraplegičara „Fruška Gora – Srem“ treće u ligi osoba sa invaliditetom Srbije serijskom vazdušnom puškom.

Minor sample post image

Ovogodišnja Liga osoba sa invaliditetom Srbije serijskom vazdušnom puškom u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji završena je u Smederevu Finalnim takmičenjem 12 najuspešnijih seniora i 6 seniorki. Prva u konkurenciji žena pojedinačno je Angelina Josić član Udruženja paraplegičara „Fruška Gora-Srem“ iz Stare Pazove. Samo Udruženje je osvojilo treće mesto u sveukupnom plasmanu što je veliki uspeh, ističe predsednik Goran Rajković:

"Udruženje paraplegičara „Fruška GoraSrem“ sa sedištem u Staroj Pazovi jedino je udruženje koje učestvuje u Ligi streljašsta OSI Srbije, sve ostalo su sportski klubovi, time je naš uspeh veći kako u ekipnoj tako i u pojedinačnoj konkurenciji. Osim šampionke Angeline, naš Milan Gaćeša zauzeo je treće mesto. Uspeh je postignut zahvaljujući povremenim treninzima u prostorijama Streljače družine „Mladost“ iz Inđije i razumevanju njihovog predsednika Dragana Alimpijevića" - naglašava Rajković.

Gaćeša je plasiran odmah iza paraolimpijaca a i sam predsednik Udruženja je na visokom petom mestu.

Angelina Josić je i prošle godine osvojila prvo mesto u Republici. Talenat, dobra koncentracija i mirna ruka to je potrebno za preciznost, kaže ova višestruka prvakinja Srbije:

"Zvali su me u reprezanticiju ali zbog porodičnih obaveza, ćerka je još u osnovnoj školi, ne mogu da prihvatim tu vrstu odgovornosti i obaveza" - kaže Angelina i ne odriče mogućnost da u budućnosti, kao član reprezentacije, učestvuje i na međunarodnim takmičenjima.

Sveukupni pobednici za 2018. godinu osim Angeline Josić su: SKOSI POBEDNIK iz Beograda u ekipnoj konkurenciji, u kategoriji muškarci pojedinačno Zoran Poučki član SKOSI OLIMP iz Zrenjanina u klasi SH1 i Zoran Banjac član SKOSI POBEDNIK iz Beograda u klasi SH2.

Poslednje vesti

Ukratko o nama

Udruženje paraplegičara "Fruška Gora" je osnovano 18.3.2004. godine i kao međuopštinsko udruženje, svoje aktivnosti sprovodimo na području opština Stara Pazova, Pećinci, Inđija i Sremska Mitrovica. Misija udruženja je stvaranje uslova za aktivno učešce OSI u svim segmentima društvenog života.

STARA PAZOVA Vreme
Омогућава Google ПреводилацПреводилац

Originalni tekst